Meistä

Sosiaali- ja terveydenhuolto on murroksessa ja kaipaa ennakkoluulottomia ja rohkeita tekoja.
Me ilmoittaudumme tekijöiksi.

Yhdistimme osaamisemme, kokemuksemme ja visiomme löytääksemme vaihtoehdon nykyjärjestelmille. Mahdollistamme suomalaisille SOTE-toimijoille uuden sukupolven konfiguroitavat työtä tukevat ratkaisut.

 

Muodostamme vahvan 250 hengen asiantuntijajoukon.

Abilita – sosiaali- ja terveydenhuollon kehityksen edelläkävijä

Abilita on kehittänyt tietojärjestelmäratkaisuja kuntasektorille vuodesta 1984 ja sosiaali- ja terveydenhuollon sektoreille vuodesta 1992.

Tietojärjestelmäratkaisumme kattavat koko kunnallisen sosiaalihuollon sekä perusterveydenhuollon. Abilita on onnistuneesti osallistunut kansalliseen kehitykseen yhteistyössä THL:n ja Kelan kanssa ja aikataulussa asiakkaidensa kanssa ottanut käyttöön mm. eReseptit, terveydenhuollon Kanta-arkiston sekä viimeisimpänä sosiaalihuollon Kanta-arkiston.

Abilita otti yhdessä Vaasan kaupungin kanssa ensimmäisenä Suomessa käyttöönsä sosiaalihuollon arkiston toukokuussa 2018. Kanta-arkistoon viedyistä asiakirjoista on syksyllä 2019 edelleen yli puolet peräisin Abilitan asiakkailta.

Sekä sosiaalihuollon että terveydenhuollon ratkaisumme kehitetään vastaamaan kansallisia tarpeita ja vaatimuksia ja Abilitan tavoite on jatkossakin olla kehityksen edelläkävijä.

9A1B7C

Citrus Solutions

Asiantuntijapalvelut + Ohjelmistokehitysprojektit + Palvelutuotteet

Citrus Solutions tekee päivittäin työtä yhteiskunnan palveluiden parantamiseksi proof-of-concept-tason suunnittelusta, laajempaan designiin, suunnitteluun, ohjelmistokehitykseen ja integroimiseen.

Citruksella on yli vuosikymmenen kokemus valtionhallinnon keskeisten sote-palveluiden kehittämisestä.

Ohjelmistokehitysprojekteja Citrus on tehnyt ketterällä mallilla vuosikymmenten kokemuksella niin kansallisten kuin alueellisten ja paikallisten toimijoiden sekä pörssiyhtiöiden ja pk-sektorin kanssa.

Citruksen palvelutuotteiden ytimessä on Citrus Robotti, joka taipuu erinomaisesti Legal Techin ja Health Techin tarpeisiin.

8fc741

SP.ARM

SP.ARM on kehittänyt 30 vuotta sote-tietojärjestelmiä Itä-Euroopassa. SP.ARM on saavuttanut ensimmäisenä itäeurooppalaisena toimittajana HIMSS:n arvostetun HIMSS Analytics sertifioinnin. SP.ARM on HIMSS:n valtuuttama konsultti Venäjällä, Kazakstanissa, Tšekeissä ja Suomessa. SP.ARM on vienyt läpi ensimmäisen itäeurooppalaisen sairaalan HIMSS EMRAM sertifioinnin.

SP.ARM:lla on yli 300 asiakasta, niin julkisia kuin yksityisiä terveyskeskuksia, yliopistollisia, alueellisia ja valtakunnallisia sairaaloita, yksityisiä terveysketjuja sekä yksittäisiä laboratorioita.

Yrityksellä on useita referenssiprojektikokemuksia läpiviedyistä miljoonien ihmisten vaikutusalueen alueellisista projekteista.

0eabe3