Uuden sukupolven APTJ – Puhtia palvelujen ennakointiin, suunnittelemiseen ja tuottamiseen - maksuton webinaari

Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Tervetuloa kuulemaan HIMSS:n sertifioimasta qMS-järjestelmästä

Suomen sote-toimijat ovat jo pitkään kaivanneet uuden sukupolven tietojärjestelmiä. Tietojärjestelmiin käytettävä raha ei usein vastaa siitä saatavaa hyötyä. Usein järjestelmien käytettävyydessä on toivomisen varaa sekä integroitavuus muihin järjestelmiin on kehno. Uusin tulokas Suomen APTJ-markkinoille on HIMSS:n sertifioima qMS-järjestelmä, jonka on kehittänyt QMS Nordic yhteistyössä muiden tahojen kanssa.

Uuden sukupolven APTJ – Puhtia palvelujen ennakointiin, suunnittelemiseen ja tuottamiseen -webinaarissa pääset ensimmäisten joukossa kuulemaan uuden sukupolven asiakas- ja potilastietojärjestelmästä neljän asiantuntijan johdolla. Kuulet qMS-tietojärjestelmäratkaisujen soveltuvuudesta suomalaisten sote-toimijoiden ydinjärjestelmäksi. Saat myös tietää, miten valmista tietojärjestelmäalustaa voidaan modularisoida tiettyyn asiakastarpeeseen.

Webinaarissa käy ilmi, miksi qMS on saavuttanut HIMSS-sertifioinnin ja mitä hyötyä tästä laatu-sertifikaatista on suomalaisessa sote-kentässä. Saat myös karkean käsityksen siitä, mistä QMS Nordicin kustannustehokkuus johtuu verrattuna amerikkalaisiin kilpailijoihin. Lisäksi kuulet QMS Nordicin tämänhetkisistä kyvykkyyksistä ja esittelemme lähivuosien kehityksen roadmapin.

Maksuton webinaari on suunnattu sosiaali- ja terveysalan päätöksentekijöille ja päätöksiin vaikuttaville asiantuntijoille, esim. valmistelutehtäviin osallistujille sekä kaikille, jotka ovat mukana APTJ-hankinnoissa.

Ilmoittautuminen: https://professio.fi/product/uuden-sukupolven-aptj/